Tapahtumat

Tapahtumat-sivulla urheiluseura voi tiedottaa esimerkiksi kilpailuista, harjoitusaikatauluista ja muusta järjestämästään toiminnasta.

Tapahtumakalenterin avulla voi kätevästi hallinnoida ajankohtaisia tapahtumia ja esittää yhteenvedon tulevista.

Mäntsälän Karaten tapahtumat kevät

27.1.2018

Tawastiaopen Hämeenlinna

http://www.tawastiaopen.fi/

 

Kilpailu

Karateliiton sivuilta löytyvät kotimaiset ja kansainväliset kilpailut, pyrimme päivittämään etusivulle tulevia kilpailuja.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan Katjalle viikkoa ennen ilmoittautumisen päättymistä (ikä, paino, vyöarvo), kilpailuiden maksu hoidetaan itse suoraan kilpailunjärjestäjälle.

Kilpailuvarustustukseen kuuluvat jalka- ja käsisuojat, vyö (siniset ja punaiset), hammassuojat, panssari, tytöillä yläsuojat ja pojilla alasuojat.

Jokainen ilmoittautuu itse kilpailupaikalla ja varaa mukaan tarvittavat asiakirjat (karatepassi, lisenssi, maksukuitti).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tampereen SM-Kisat 2017

 

Tampereen kisojen menestys on monen asian summa.
Eilen pidetyt karaten SM-kisat Tampereella oli menestyksekkäimmät kisat, jotka Mäntsälän karaten historiassa on koskaan ollut. Menestystä tuli niin katassa kuin kumitessakin ja alle 14v. sarjoissa kuin yli 40v. sarjassakin. Päivä oli pitkä ja suoritukset alkoivat heti kisojen alettua klo 10.00 ja viimeinen seuran kamppailijan suoritus tapahtui klo 18.00 aikoihin. Koko päivän huoltajat pitivät hyvää huolta kilpailijoista ja heidän nesteen ja ravinnon saannistaan sekä ennen suoritusta lämmittelystä ja tsemppaamisesta. Aikataulutus on kisapäivänä haastavaa, sillä aikataulumuutoksia ja tapahtumia riittää runsaasti. Kun Mäntsälän karaten kisatiimi oli runsaslukuinen, sillä jopa yhdeksän kisaajaa lähti hakemaan voittoa Suomen mestaruuskisoista, oli huoltajien toiminta erittäin kovatempoista touhua. Sääntöjen mukaan huoltajia saisi olla tuolla määrällä vain kaksi, mutta saimme kolmannen huoltajan mukaan kun osallistuimme useisiin eri sarjoihin. Osittain myös vanhemmat kilpailijat toimivat huoltajina nuorille ennen omaa suoritustaan. Kaikki kilpailijat saivat täten hyvän huolenpidon ennen suoritustaan ja pienen palautekeskustelun heti suorituksen jälkeen. On erittäin tärkeää keskustella kisaajan kanssa kun suoritus on tehty, niin onnistuessaan kuin epäonnistuessaankin. Varsinkin tässä osiossa olimme eilen erittäin hyvässä mallissa, kuten yleensäkin. Kaikki ottelijat eivät valitettavasti saavuttaneet itselleen asettamiaan tavoitteita, mutta taistelivat erittäin hyvin ja onnistuvat varmasti tulevaisuudessa kisoissa paremmin! 
Kiitos huoltajille!
Katja Koskinen (huolto ja valmennus)
Janne Koskinen (valmennus)
Tuija Pulkkinen (huolto ja valmennus)
Jussi Konttinen (huolto ja valmennus)
Johanna Snell (kuvaus ja tsemppaus)
Janne Wallen (videointi ja kommentointi?)
Ja koko muu seura (sparraus ja välittäminen)
Ai niin, ne tulokset:

U14 joukkuekata 
Suomenmestaruus (Koponen Kiia, Koskinen Isabella, Korkee Katariina)

U18 Tytöt 
Pronssia (Koskinen Cecilia)
Cecilia saavutti myös hopeaa tyttöjen joukkueottelussa Tapanilan erän joukkueessa

U14 -45kg 
Suomenmestaruus (Koponen Kiia)

Ikämiehet +40v. yli 75kg
Suomen mestaruus (Pulkkinen Kari)
Hopeaa (Koskinen Janne)
Pronssia (Kupari Krisse)

Kisojen yhteydessä valmentajat Koskinen Katja ja Koskinen Janne saivat todistuksen 2.tason valmentajakoulutuksen suorituksestaan, Onnea!
Jos kiinnostuit harrastuksesta itse tai yrityksesi etsii hyvää näkyvyyttä, niin otathan yhteyttä!
Mäntsälän Karate