Yleistä harjoittelusta & Galleria

Ensimmäinen askel on tulla harjoituksiin. Ikäraja on n. 8v eikä ylä rajaa ole. Huippu kuntoinenkaan ei tarvitse olla. Kunto nousee harjoittellessa ja harjoituksiin on mahdollisuus tutustua muutaman kerran, ennen kausimaksun suorittamista.

Asusteeksi käy ihan tavallinen verryttelyasu (t-paita ja väljät housut), mutta korut on syytä poistaa, ettei tule vahinkoja, samoin kynnet on hyvä leikata lyhyeksi. Jalkineita ei tarvita. Ja puku (Gi) tarvitaan vasta ensimmäiseen vyökokeeseen.

Harjoittelu ei ole kustannuksista kiinni.

Vakuutus on erikseen ja sen voi ostaa Suomen Karateliiton  www.karateliitto.fi sivuilta tai sitten voi olla omat vakuutukset. Seuralla ei ole omaa vakuutusta seuran jäseniä varten.

Tervetuloa kohottamaan kuntoa ja hikoilemaan.

Natsavyö järjestelmä

Valkovöinen eli alkeiskurssilainen suorittaa ensimmäisessä vyökokeessa keltaisenvyön. Seuraavassa vyökokeessa suoritetaan keltaiseen vyöhön punainen natsa, joka kiinnitetään 5cm vyön alareunasta vyöhön. Seuraavassa vyökokeessa suoritetaan toinen punainen natsa keltaiseen vyöhön, joka kiinnitetään 8cm vyön alareunasta. Eli keltaiseen vyöhön suoritetaan kaksi natsaa, jonka jälkeen suoritetaan oranssi vyö. Oranssissa vyössä on aivan samalla tavalla 2 natsaa.